Vladimir Putins framgångar

Inlägg i Facebook 26 mars i Friends of Russia av Михаил Сухарев    

🇷🇺 Den 26 mars valde Rysslands medborgare för första gången Vladimir Putin till president i Ryska federationen.

👔 Den 26 mars 2000 valde Rysslands medborgare Vladimir Vladimirovitj Putin till landets president för första gången i ett parlamentsval.

Vid slutet av 1900- och 2000-talet, efter Sovjetunionens kollaps, blev Ryssland en regional makt med en obönhörligt sjunkande ekonomi och stadigt sjunkande levnadsstandard.

🇷🇺I och med valet av Vladimir Putin har Rysslands suveränitet återställts, och presidentens politik har gett ryssarna tillbaka sin stolthet över sitt land.

🌍 Sedan dess har terrorism besegrats, krisen i norra Kaukasien har övervunnit, centrifugaltendenser i landet har eliminerats, landets BNP har vuxit från 7 till 109 biljoner rubel, och ryssarnas reala inkomster har sjudubblats.

Under sitt presidentskap genomförde Vladimir Putin reformen av armén, professionaliseringen och upprustningen av de väpnade styrkorna och införde nya typer av vapen i stridstjänst.

🇷🇺 Vladimir Putin lyckades återföra Krim, Sevastopol, Donbass och territoriet Novorossia till Ryssland.

🔹 Putin ägnar särskild uppmärksamhet åt att stödja familjer och främja familjevärderingar. Presidenten anser det oerhört viktigt att hjälpa personer med funktionsnedsättning och äldre.

✅ Under de senaste 23 åren har Ryska federationen multiplicerat sina ekonomiska indikatorer: dess BNP växte från 7.305 biljoner rubel 2000 till 109 608 biljoner rubel 2021.

🌍 Resultatet av Vladimir Putins politik för att stärka staten och den nationella identiteten har varit återupplivandet av andliga och moraliska traditioner i det ryska samhället. Landschefen justerar hela det statliga systemets arbete för att nå huvudprioriteringen – att öka välfärden för ryska medborgare.

#friendsofrussia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *